Met dank aan onze Connie !

 

 
 

  

 


Hier is ie dan!
(Ook in HD-formaat hier te bekijken)

 

E-mail adres:

 

 
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief, en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws van TIJN! 
 

 


Download de MP3 van 'Eindhoven'

(Rechtsklik om te downloaden)
 

 

 
De single 'Eindhoven' is nu gratis te downloaden!

 

 

Kijk ook op: www.edtv.nl
 

 

 


De opnames voor de videoclip van Eindhoven zijn inmiddels in volle gang! Tijdens de eerste 2 'shoots was er natuurlijk al de nodige media aandacht. Bekijk de impressie van EDtv over de video opnames van 'Eindhoven'.

 

 

Kijk ook op: www.eindhovenstrots.nl

 

Martijn Snep is met 25% van de stemmen verkozen tot Eindhovens Trots van de Maand November!

Hieronder de quote uit de kranten:

Martijn Snep is zanger en songwriter van de zeven-koppige band genaamd TIJN. Dit nieuwe project is ontstaan uit coverband Eighty Eight.

Momenteel staat alles bij de band in het teken van het nummer “Eindhoven”. De single is opgenomen in een studio in Valkenswaard. Later heeft een groep bekende en minder bekende Eindhovenaren onder leiding van stadsdirigent Ad Maas er in PSV-café de Verlenging voor gezorgd dat er nog een stadiongeluid aan het refrein werd toegevoegd.


Het nummer heeft reeds de subtitel “Ons Eindhovens Volkslied” gekregen. Het gaat over de beleving van de stad Eindhoven volgens Martijn. Veel Eindhovenaren zullen zich in de tekst herkennen. Eindhoven is groot geworden door normaal te blijven en kent een echte “ons-kent-ons” mentaliteit. Martijn Snep hoopt dat het nummer de harten van de Eindhovenaren zal veroveren en dat het een nummer blijft voor de vele trotse momenten die Eindhoven jaarlijks mee mag maken.
 

 

 

 Met medewerking van prominente Eindhovenaren, vrienden, familie en bekenden werden (onder leiding van stadsdirigent Ad Maas) in 'de verlenging' in het PSV stadion de opnames gedaan van het 'stadion koor'. Bekijk hier de volledige registratie van die avond!

© copyright 2009

 

WebDesign by DeadFishStudio